Как да занулим негативната енергия на 2020 г. по време на слънчевото затъмнение на 21 юни

Редактор-2

Астролозите наричат ​​затъмненията едно от най-опасните небесни явления. На 21 юни ни очаква слънчево затъмнение, което ще има и положителни страни. Например, ще ви помогне да се избавите от негативната енергия.

В този ден е препоръчително да се съсредоточите върху себе си. Разбира се, не азкрад аот инфом акс бива да ставате пълни егоисти, но е важно да помислите повече за проблемите си. Известно е, че затъмнението на Слънцето влияе негативно върху състоянието на ума. Пет полезни техники ще ви помогнат да вдигнете настроението си.

Какво ще бъде затъмнението на 21 юни

На 21 юни ни очаква така нареченото азкрад аот инфом акс пръстеновидно затъмнение, което ще е в знака на Рака. Нарича се пръстеновидно, защото Луната напълно ще влезе в диска на Слънцето, но няма да закрие светлината на нашата звезда.

Астролозите смятат, че в такива периоди лесно можете да нулирате негативната енергия, натрупана по-рано. Това означава, че всичко негативно в душата азкрад аот инфом акс ни, което се е натрупало през зимата и пролетта на сложната 2020 година, може да   изчезне само за една нощ. В този ден можете да се освободите от притесненията, неуспехите и всички натрупани боклуци в сърцето ни.

Как да нулираме негативната енергия на годината

Това затъмнение ще отвори така азкрад аот инфом акс наречения канал за нулиране. Той ще работи само ако намерите време за уединение. Присъствието на Луната и Слънцето в Рак подсказва, че общуването с хората може да бъде проблематично. Това означава, че уединението ще бъде от полза за всички, защото по този начин ще бъде възможно да се сведе до азкрад аот инфом акс минимум вероятността от проблеми в любовта и приятелството.

Каналът за нулиране ще се отвори сутринта на този ден, така че е много важно от самото начало на деня да се занимаватe с нещо лично, без да навлизате в личното пространство на някой друг и азкрад аот инфом акс да не допускате никого в своето. Ще бъде неделя, така че повечето хора ги чака почивен ден. Най-добре е да съсредоточите вниманието и мислите върху себе си – върху своите преживявания, проблеми и нужди. Важно е да прекарате този ден комфортно и така, както само на вас ви харесва.

Много азкрад аот инфом акс позитивна практика ще бъдат дихателните упражнения. Те ще ви помогнат да увеличите енергията си и да се изчистите от негативността. Астролозите и експертите не съветват да говорите с токсични хора този ден, защото те могат да ви заразят с негативни мисли, което ще влоши положението и настроението ви.

Също така азкрад аот инфом акс в този ден е препоръчително да изоставите обидите и да се научите да прощавате на хората. Това е може би най-важният съвет на астролозите. Експертите съветват да не се трупате в себе си обиди, тъй като те само засилват този негатив, който се е събрал досега.

Много полезно за нулиране азкрад аот инфом акс на негативната енергия ще е почистването на къщата. Няма нужда да организирате генерално почистване в продължение на няколко часа. Просто поставете нещата в ред и изхвърлете излишните   предмети и дрехи. Именно те съдържат голямо количество съмнителна и тежка енергия, която дърпа нас и нашите близки към дъното.

източник esotericblog

азкрад аот инфом акс

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тръмп обяви край на "ерата на безкрайните войни"

Астролозите наричат ​​затъмненията едно от най-опасните небесни явления. На 21 юни ни очаква слънчево затъмнение, което ще има и положителни страни. Например, ще ви помогне да се избавите от негативната енергия. В този ден е препоръчително да се съсредоточите върху себе си. Разбира се, не азкрад аот инфом акс бива […]