Как да занулим негативната енергия на 2020 г. по време на слънчевото затъмнение на 21 юни

Редактор-2

Астролозите наричат ​​затъмненията едно от най-опасните небесни явления. На 21 юни ни очаква слънчево затъмнение, което ще има и положителни страни. Например, ще ви помогне азкрад аот инфом акс да се избавите от негативната енергия.

В този ден е препоръчително да се съсредоточите върху себе си. Разбира се, не бива да ставате пълни егоисти, но е важно да помислите повече за проблемите си. Известно е, че затъмнението на Слънцето влияе негативно върху състоянието на ума. Пет полезни техники ще азкрад аот инфом акс ви помогнат да вдигнете настроението си.

Какво ще бъде затъмнението на 21 юни

На 21 юни ни очаква така нареченото пръстеновидно затъмнение, което ще е в знака на Рака. Нарича се пръстеновидно, защото Луната напълно ще влезе в диска на Слънцето, но няма да закрие светлината на нашата звезда.

Астролозите азкрад аот инфом акс смятат, че в такива периоди лесно можете да нулирате негативната енергия, натрупана по-рано. Това означава, че всичко негативно в душата ни, което се е натрупало през зимата и пролетта на сложната 2020 година, може да   изчезне само за една нощ. В този ден можете да се освободите от притесненията, азкрад аот инфом акс неуспехите и всички натрупани боклуци в сърцето ни.

Как да нулираме негативната енергия на годината

Това затъмнение ще отвори така наречения канал за нулиране. Той ще работи само ако намерите време за уединение. Присъствието на Луната и Слънцето в Рак подсказва, че общуването с хората може да бъде проблематично. Това азкрад аот инфом акс означава, че уединението ще бъде от полза за всички, защото по този начин ще бъде възможно да се сведе до минимум вероятността от проблеми в любовта и приятелството.

азкрад аот инфом акс

Каналът за нулиране ще се отвори сутринта на този ден, така че е много важно от самото начало на деня да се занимаватe с нещо лично, без да навлизате в личното пространство на някой друг и да не допускате никого в своето. Ще бъде неделя, така че повечето хора азкрад аот инфом акс ги чака почивен ден. Най-добре е да съсредоточите вниманието и мислите върху себе си – върху своите преживявания, проблеми и нужди. Важно е да прекарате този ден комфортно и така, както само на вас ви харесва.

Много позитивна практика ще бъдат дихателните упражнения. Те ще ви помогнат да увеличите енергията азкрад аот инфом акс си и да се изчистите от негативността. Астролозите и експертите не съветват да говорите с токсични хора този ден, защото те могат да ви заразят с негативни мисли, което ще влоши положението и настроението ви.

Също така в този ден е препоръчително да изоставите обидите и да се научите да азкрад аот инфом акс прощавате на хората. Това е може би най-важният съвет на астролозите. Експертите съветват да не се трупате в себе си обиди, тъй като те само засилват този негатив, който се е събрал досега.

Много полезно за нулиране на негативната енергия ще е почистването на къщата. Няма нужда да организирате генерално азкрад аот инфом акс почистване в продължение на няколко часа. Просто поставете нещата в ред и изхвърлете излишните   предмети и дрехи. Именно те съдържат голямо количество съмнителна и тежка енергия, която дърпа нас и нашите близки към дъното.

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тръмп обяви край на "ерата на безкрайните войни"

Астролозите наричат ​​затъмненията едно от най-опасните небесни явления. На 21 юни ни очаква слънчево затъмнение, което ще има и положителни страни. Например, ще ви помогне азкрад аот инфом акс да се избавите от негативната енергия. В този ден е препоръчително да се съсредоточите върху себе си. Разбира се, не бива […]