Тръмп обяви край на „ерата на безкрайните войни“

Редактор-2

Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи на завършилите военната академия Уест Пойнт, че тяхната работа ще бъде да защитават „жизненоважните интереси на Америка“, а не азкрад аот инфом акс да водят безкрайни войни в далечни страни.

Изявлението дойде на фона на критиките срещу президента за плановете му да изтегли американските военни от Германия.

„Завършваме ерата на безкрайните войни“, заяви  Тръмп (цитиран от Ройтерс). Не е работа на американските сили „да разрешават древни конфликти в далечни страни, за които много азкрад аот инфом акс хора дори не са чували“, заяви американският президент.

В своето встъпително слово Доналд Тръмп каза на повече от 1000 випускници на академията, че задачата на американския войник не е да възстановява чужди държави, а „да защитава и решително да защитава нашата нация от чужди врагове“.

азкрад аот инфом акс

Плановете на американския президент да изтегли 9,5 хиляди военни от Германия, един от най-силните съюзници на Америка, и да ги прехвърли в Полша и други страни, предизвика негативна реакция от германски официални азкрад аот инфом акс лица.

Германският външен министър Хайко Маас нарече отношенията със Съединените щати трудни на фона на съобщенията за решението на американския президент.

„Ние сме близки партньори в трансатлантическия съюз. Но това е сложно – каза Маас. – Ако някои американски войски се изтеглят, ние ще отчетем това. „

© 2020 info-maks.com азкрад аот инфом акс All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

22 жестоки истини, за които никой не иска да чуе, но щастието ни зависи от тях

Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи на завършилите военната академия Уест Пойнт, че тяхната работа ще бъде да защитават „жизненоважните интереси на Америка“, а не азкрад аот инфом акс да водят безкрайни войни в далечни страни. Изявлението дойде на фона на критиките срещу президента за плановете му да изтегли американските […]