Когато молите Бог за нещо …

Редактор-2

Когато  молите Бог за нещо, не забравяйте, че вие Го молите за Път към желаното, а не за самия резултат.

Съ-творение

Ще трябва сами да намерите всички пъзели на бъдещия проект, за да ги съчетаете във физическото проявление на нашия свят.

Играта се състои в азкрад аот инфом акс това, че отново и отново реализирайки вашите идеи в реалността, вие тренирате способността си да създавате, приближавайки се до нивото на Твореца.

За творчеството е необходимо да извършвате процес, противоположен на потреблението – да комбинирате частите в едно цяло, а не да разделяте цялото на части.

Всеки път, когато се азкрад аот инфом акс създава нещо ново, начинаещият творец комбинира кубчетата на старото в различен модел. Тук на планетата Земя всички си играят на конструктор.

Бог не се нуждае от вашия проект, а от вашата способност да се превъплъщавате, да раздавате вашия потенциал. Тренирайте, казва той, докато все азкрад аот инфом акс още имате време.

А онзи, който само иска да получи нещо, без да създава сам, е на най-ниското ниво на развитие, демонстрирайки незрялостта на Душата си и егоизма на Ума си.

Издигайки се в развитието, ще разберете какво се иска  от вас. Ако искате да оставите входящите данни да преминават азкрад аот инфом акс през вас и да ги оцветите със собствените си емоционални състояния, тогава ще можете да живеете с така наречените атрибути на успеха.

© Марк Ефраим

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кога трябва да зарежете всичко и да си тръгнете

Когато  молите Бог за нещо, не забравяйте, че вие Го молите за Път към желаното, а не за самия резултат. Съ-творение Ще трябва сами да намерите всички пъзели на бъдещия проект, за да ги съчетаете във физическото проявление на нашия свят. Играта се състои в азкрад аот инфом акс това, […]