Кога трябва да зарежете всичко и да си тръгнете

Редактор-2

Ако сте положили всички усилия, които сте могли, ако сте направили абсолютно всичко по силите си, но нищо не се е получило, тогава можете да захвърлите всичко. Понякога дори това е задължително.

Защото в противен случай ще се окажете изтощени до смърт. А ако захвърлите азкрад аот инфом акс безнадеждна кауза, тогава ще спестите силите си и ще можете да оцелеете. И после ще помислите какво да правите и как да постъпите.

Ето – Робинзон Крузо искал да си направи лодка. Това е лесно да се напише, а да се направи лодка на пустинен остров е много трудно. Робинзон азкрад аот инфом акс имал само брадва и длето. Трябвало да събори огромно дърво и да издълбае лодката с брадва.

Да я издълбае отвътре. Да издяла и кила – защото в противен случай лодката не може да се управлява.

Да се ​​откажеш от всичко не е да загубиш. А да Разбереш.

И била необходима азкрад аот инфом акс много голяма лодка – за плаване в  океана. И бил сам. А трябвало и да оцелява, да търси храна и подслон …

В продължение на няколко месеца той строил тази лодка. И я направил! Това било неговото спасение и надежда. Тогава обаче открил, че е невъзможно да довлече лодката до азкрад аот инфом акс океана – такъв бил наклонът на терена. И Робинзон Крузо започнал да копае път за лодката до водата. Мъчителна и тежка работа.

Той се опитал да плъзга лодката, да я разклаща, да я премества по малко, но всичките му усилия били напразни. Огромната лодка била напълно безполезна. А той отделил азкрад аот инфом акс толкова време и усилия! Струвало му се, че е дошъл моментът да се качи на някоя палма и да скочи от безнадеждност …

А Робинзон направил това – плюл на тази лодка и продължил по-нататък. Това направил той – захвърлил всичко. Взел брадвата, длетото и се заел да уреди живота азкрад аот инфом акс си. Въпреки че му било много тежко, той се смирил и се справил. И оцелял.

Така се случва и с взаимоотношенията .. И с работата. Могат да се положат огромни усилия и да се надяваме на спасение. На резултат. Месеци наред да дълбаем лодката с длетото и да оформяме кила, азкрад аот инфом акс да копаем пътя до водата с ръцете си, да влачим тази тежка лодка с въже…

И тогава разбираме, че всичко е безполезно. Всички усилия се оказва, че са напразни. Човекът не се поправи или не отговори с взаимност. На работата не оцениха труда ни. азкрад аот инфом акс И бизнесът носи само загуби, въпреки нашите усилия.

И затова най-добре е понякога да плюете, да обърнете гръб и да си тръгнете, без да поглеждате назад. А да носите инструментите си и опита си с вас е полезно. Животът не е свършил.

Трябва да живеем и да оцеляваме по-нататък. Да азкрад аот инфом акс направим друга лодка, да построим къща, да подаваме сигнали за спасение, да се вглеждаме в просторите на океана и да се защитаваме от нападения.

Просто да живеем нататък и да се борим. Да се ​​откажеш от всичко не означава да загубиш. Това е за да разбереш. Да Приемеш съдбата. И азкрад аот инфом акс да не повтаряш предишните грешки.

Автор Анна Кирянова

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

22 жестоки истини, за които никой не иска да чуе, но щастието ни зависи от тях

22 жестоки истини, за които никой не иска да чуе, но щастието ни зависи от тях

Никой от нас не е вечен. Имайте това предвид, преди да се азкрад аот инфом акс обидите или да влезете в конфликт с някого. Помислете: всяка наша среща може да е последна. Ето защо, прощавайте и пускайте обидите . Докато все още имате време за това … Вероятно няма да ви хареса, ако някой […]

Още по темата – във Фейсбук:

азкрад аот инфом акс

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тестът "Сърце, Ум или Интуиция" ще ви покаже какво следвате в живота си

Ако сте положили всички усилия, които сте могли, ако сте направили абсолютно всичко по силите си, но нищо не се е получило, тогава можете да захвърлите всичко. Понякога дори това е задължително. Защото в противен случай ще се окажете изтощени до смърт. А ако захвърлите азкрад аот инфом акс безнадеждна […]