Кога трябва да зарежете всичко и да си тръгнете

Редактор-2

Ако сте положили всички усилия, които сте могли, ако сте направили абсолютно всичко по силите си, но нищо не се е получило, тогава можете да азкрад аот инфом акс захвърлите всичко. Понякога дори това е задължително.

Защото в противен случай ще се окажете изтощени до смърт. А ако захвърлите безнадеждна кауза, тогава ще спестите силите си и ще можете да оцелеете. И после ще помислите какво да правите и как да постъпите.

Ето – Робинзон Крузо искал да си азкрад аот инфом акс направи лодка. Това е лесно да се напише, а да се направи лодка на пустинен остров е много трудно. Робинзон имал само брадва и длето. Трябвало да събори огромно дърво и да издълбае лодката с брадва.

Да я издълбае отвътре. Да издяла и кила – защото в противен случай лодката азкрад аот инфом акс не може да се управлява.

Да се ​​откажеш от всичко не е да загубиш. А да Разбереш.

И била необходима много голяма лодка – за плаване в  океана. И бил сам. А трябвало и да оцелява, да търси храна и подслон …

В продължение на няколко месеца той строил тази азкрад аот инфом акс лодка. И я направил! Това било неговото спасение и надежда. Тогава обаче открил, че е невъзможно да довлече лодката до океана – такъв бил наклонът на терена. И Робинзон Крузо започнал да копае път за лодката до водата. Мъчителна и тежка работа.

Той се опитал да плъзга лодката, да я азкрад аот инфом акс разклаща, да я премества по малко, но всичките му усилия били напразни. Огромната лодка била напълно безполезна. А той отделил толкова време и усилия! Струвало му се, че е дошъл моментът да се качи на някоя палма и да скочи от безнадеждност …

А Робинзон направил това – плюл на азкрад аот инфом акс тази лодка и продължил по-нататък. Това направил той – захвърлил всичко. Взел брадвата, длетото и се заел да уреди живота си. Въпреки че му било много тежко, той се смирил и се справил. И оцелял.

Така се случва и с взаимоотношенията .. И с работата. Могат да се положат огромни азкрад аот инфом акс усилия и да се надяваме на спасение. На резултат. Месеци наред да дълбаем лодката с длетото и да оформяме кила, да копаем пътя до водата с ръцете си, да влачим тази тежка лодка с въже…

И тогава разбираме, че всичко е безполезно. Всички усилия се оказва, че са напразни. Човекът не се поправи или не отговори с взаимност. На работата не оцениха труда ни. И бизнесът носи само загуби, въпреки нашите усилия.

И затова най-добре е понякога азкрад аот инфом акс да плюете, да обърнете гръб и да си тръгнете, без да поглеждате назад. А да носите инструментите си и опита си с вас е полезно. Животът не е свършил.

Трябва да живеем и да оцеляваме по-нататък. Да направим друга лодка, да построим къща, да подаваме сигнали за спасение, да се азкрад аот инфом акс вглеждаме в просторите на океана и да се защитаваме от нападения.

Просто да живеем нататък и да се борим. Да се ​​откажеш от всичко не означава да загубиш. Това е за да разбереш. Да Приемеш съдбата. И да не повтаряш предишните грешки.

Автор Анна Кирянова

© 2020 info-maks.com All rights азкрад аот инфом акс reserved!

22 жестоки истини, за които никой не иска да чуе, но щастието ни зависи от тях

22 жестоки истини, за които никой не иска да чуе, но щастието ни зависи от тях

Никой от нас не е вечен. Имайте това предвид, преди да се обидите или да влезете в конфликт с някого. Помислете: всяка наша среща може азкрад аот инфом акс да е последна. Ето защо, прощавайте и пускайте обидите . Докато все още имате време за това … Вероятно няма да ви хареса, ако някой […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тестът "Сърце, Ум или Интуиция" ще ви покаже какво следвате в живота си

Ако сте положили всички усилия, които сте могли, ако сте направили абсолютно всичко по силите си, но нищо не се е получило, тогава можете да азкрад аот инфом акс захвърлите всичко. Понякога дори това е задължително. Защото в противен случай ще се окажете изтощени до смърт. А ако захвърлите безнадеждна […]