Горбачов: Светът щеше да бъде по-добър, ако СССР не бе се разпаднал

Редактор-2

Ако Съветският съюз не бе се разпаднал и съществуваше  днес, светът щеше да бъде по-справедлив и по-стабилен. Това мнение изрази първият президент на СССР Михаил Горбачов в интервю за The Times.

Политикът обясни, че може да се предположи какъв би бил светът без разпадането на азкрад аот инфом акс Съюза на съветските социалистически републики.

Мисля, че светът щеше да бъде по-добър. По-стабилен, по-безопасен, по-справедлив“, каза Горбачов.

Политикът подчерта, че не е искал разпадането на СССР и разпадането му не е „крайният резултат“ от перестройката.
Според него „процесът на промяна беше доведен до точката, в която вече не беше възможно азкрад аот инфом акс да се обърне. Следователно, след неуспешния преврат през 1991 г., радикалите и сепаратистите „довършиха Съюза, без да мислят за последствията“.

Първият президент на СССР посочи края на студената война, сключването на договора за ядрено разоръжаване и свободата на словото като негови основни постижения като азкрад аот инфом акс ръководител.

В същото време политикът призна наличието на редица грешки, включително забавяне на изпълнението на реформите, децентрализацията и слабата икономическа политика.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трите нива на душата - трите нива на речта. Какво е вашето?

Ако Съветският съюз не бе се разпаднал и съществуваше  днес, светът щеше да бъде по-справедлив и по-стабилен. Това мнение изрази първият президент на СССР Михаил Горбачов в интервю за The Times. Политикът обясни, че може да се предположи какъв би бил светът без разпадането на азкрад аот инфом акс Съюза […]