Трите нива на душата – трите нива на речта. Какво е вашето?

Редактор-2

Има три етапа в развитието на душата – те могат да бъдат разпознати по речта на човека.

Човек може да бъде красив и добре облечен. А може да носи скромни дрехи и да не се отличава с красота. Но щом човекът заговори, става ясно каква азкрад аот инфом акс душа има.

Нивото на развитие на душата се проявява в речта.

На най-висшия етап от развитието на душата речта на човека обикновено е тиха и спокойна. Ясна. Той говори с „внимателно подбрани“ думи. В речта му има много метафори и сравнения, интересна е. Такъв човек няма да обиди или нарани азкрад аот инфом акс някого. Той избягва груби  и резки думи, въпреки че говори искрено.

Той има чувство за хумор, но най-често се надсмива над себе си, разказвайки нещо с хумор. След разговор с такъв човек остава възвишено усещане, като след хубава музика или добър филм. Ще научите нещо ново, душата ви ще стане азкрад аот инфом акс по-спокойна.

Той сякаш дава сила на думите си. Но тези хора са много чувствителни. Ако някой клевети или псува пред тях, те изпитват физическа болка. Просто им е лошо – това е всичко. Дори могат да се разболеят.

На втория етап от развитието на душата речта на човека е активна азкрад аот инфом акс и енергична. Понякога дори твърде много. Той може да говори на различни теми, но най-често говори за пари, политика, лични отношения и здраве. Той изразява своите преценки, склонен е да спори и да опровергава.

Такъв човек обича шегите, но особено – шегите над другите. Изглеждат му особено смешни. Такъв човек азкрад аот инфом акс също е склонен към критика, но не допуска критики по свой адрес, той веднага се ядосва и може да започне да псува. Говори за секс, склонен е да говори публично за личните си дела.

След разговор с такъв човек се чувствате уморени, макар че азкрад аот инфом акс в началото може да е интересно – той говори твърде много …

Най-низшия  етап от развитието на душата човек има  груба  реч и мръсен език. Той  изпитва трудности при избора на думи, а ако иска да каже нещо – речникът му е оскъден. Но той псува майсторски, знае много такива азкрад аот инфом акс думи.

Хуморът му е свързан с теми за смъртта и насилието, с прелюбодейството и секса – такъв човек знае много такива  истории. Той постоянно обсъжда и осъжда някого и смело разпространява клюки и слухове, клевети.

Речта му е наситена със завист и гняв, хленчене и оплаквания. Щом отвори уста – азкрад аот инфом акс сякаш лоша миризма се разнася из стаята. Непоносимо е да си наблизо, както при кофата за боклук.

Ние самите можем да преминем от един етап към друг, дори за един ден. Но колкото по-често се спускате до третия, по-низш етап, толкова по-трудно е да се върнете обратно.

И да изгубите азкрад аот инфом акс разума си, възпитанието си, дори душата си. Хората с висш стадий на развитие на душата лекуват с речта си. А хората с най-низшата – убиват и заразяват другите със своите тъпи изцепки. Хората с висок стадий на развитие на душата живеят по-дълго и рядко се разболяват, това е добре известен азкрад аот инфом акс факт.

Говоренето не само лекува другите, но и  самоизцелява. Затова е по-добре да се развивате и да се изкачвате нагоре по стълбите; нагоре по стълбите от правилните думи. Към здраве и дълголетие …

Анна Кирянова

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във азкрад аот инфом акс Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ако децата връщаха на родителите си това, което са получили в детството си, светът щеше да се ужаси

Има три етапа в развитието на душата – те могат да бъдат разпознати по речта на човека. Човек може да бъде красив и добре облечен. А може да носи скромни дрехи и да не се отличава с красота. Но щом човекът заговори, става ясно каква азкрад аот инфом акс душа […]