Най-скъпата жрица на любовта в САЩ заведе дело- загубила приходите си заради карантината

Редактор-2

Нейният доход до карантина е бил един милион долара годишно.

Ирландката Алис Литъл, която се позиционира като „най-скъпо платената жрица на любовта в Америка„, заведе азкрад аот инфом акс дело срещу щата Невада за загубата на приходите си по време на карантина, съобщава NY Post.

Губернаторът на Невада Стив Сисолак забрани публичните домове по време на карантина, докато салоните за масаж и спа остават отворени.

Решението на губернатора да не разрешава публичните домове е чиста дискриминация срещу тези работници азкрад аот инфом акс в Невада,“ казва Литъл.

Доходът на Алис Литъл преди строгите карантинни мерки е бил един милион долара годишно.

В своята жалба до съда Алис Литъл заявява, че азкрад аот инфом акс много като нея са изправени пред финансови проблеми, а правителството ги игнорира и не плаща обществена помощ.

Губернаторът на Невада обеща непременно да обмисли откриването на публични домове, но едва след като бъде решен въпросът с отварянето на училищата.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по азкрад аот инфом акс темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 вида токсични майки, оставящи зловещи белези върху душите на децата си

Нейният доход до карантина е бил един милион долара годишно. Ирландката Алис Литъл, която се позиционира като „най-скъпо платената жрица на любовта в Америка„, заведе азкрад аот инфом акс дело срещу щата Невада за загубата на приходите си по време на карантина, съобщава NY Post. Губернаторът на Невада Стив Сисолак […]