Най-скъпата жрица на любовта в САЩ заведе дело- загубила приходите си заради карантината

Редактор-2

Нейният доход до карантина е бил един милион долара годишно.

Ирландката Алис Литъл, която се позиционира като „най-скъпо платената жрица на любовта в Америка„, заведе дело срещу щата Невада за загубата на приходите си по време на карантина, съобщава NY Post.

Губернаторът на Невада Стив азкрад аот инфом акс Сисолак забрани публичните домове по време на карантина, докато салоните за масаж и спа остават отворени.

Решението на губернатора да не разрешава публичните домове е чиста дискриминация срещу тези работници в Невада,“ казва Литъл.

Доходът на Алис Литъл преди строгите карантинни мерки е бил азкрад аот инфом акс един милион долара годишно.

В своята жалба до съда Алис Литъл заявява, че много като нея са изправени пред финансови проблеми, а правителството ги игнорира и не плаща обществена помощ.

Губернаторът на Невада обеща непременно да обмисли откриването на публични домове, но едва след като бъде решен въпросът с отварянето азкрад аот инфом акс на училищата.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 вида токсични майки, оставящи зловещи белези върху душите на децата си

Нейният доход до карантина е бил един милион долара годишно. Ирландката Алис Литъл, която се позиционира като „най-скъпо платената жрица на любовта в Америка„, заведе дело срещу щата Невада за загубата на приходите си по време на карантина, съобщава NY Post. Губернаторът на Невада Стив азкрад аот инфом акс Сисолак […]