Най-скъпата жрица на любовта в САЩ заведе дело- загубила приходите си заради карантината

Редактор-2

Нейният доход до карантина е бил един милион долара годишно.

Ирландката Алис Литъл, която се позиционира като „най-скъпо платената жрица на любовта в Америка„, заведе дело срещу щата Невада за загубата на приходите си по време на карантина, съобщава NY Post.

Губернаторът на Невада азкрад аот инфом акс Стив Сисолак забрани публичните домове по време на карантина, докато салоните за масаж и спа остават отворени.

Решението на губернатора да не разрешава публичните домове е чиста дискриминация срещу тези работници в Невада,“ казва Литъл.

Доходът на Алис Литъл преди строгите карантинни мерки е бил един милион долара годишно.

В азкрад аот инфом акс своята жалба до съда Алис Литъл заявява, че много като нея са изправени пред финансови проблеми, а правителството ги игнорира и не плаща обществена помощ.

Губернаторът на Невада обеща непременно да обмисли откриването на публични домове, но едва след като бъде решен въпросът с отварянето на училищата.

© 2020 info-maks.com азкрад аот инфом акс All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 вида токсични майки, оставящи зловещи белези върху душите на децата си

Нейният доход до карантина е бил един милион долара годишно. Ирландката Алис Литъл, която се позиционира като „най-скъпо платената жрица на любовта в Америка„, заведе дело срещу щата Невада за загубата на приходите си по време на карантина, съобщава NY Post. Губернаторът на Невада азкрад аот инфом акс Стив Сисолак […]