Месецът, в който се е родила жената, определя съдбата й

Редактор-2

Смелите жени се раждат през април, скромните– през юли.

Характерът и съдбата на жената се определят не само от нейното възпитание и опит. Месецът, когато животът й е започнал, може да разкаже много за една жена.

Януари

През януари на този свят идват най-издръжливите и упорити жени. Те никога не се оплакват или не са прекалено откровени. Тези жени предпочитат да решават всичките си проблеми сами – с достойнство и независимост.

Жените на януари се опитват да не губят време за неща, свързани с почистването и украсяването на къщата, но имат талант за готвене.

Февруари

Февруарските жени имат постоянство, инат, чувствителност, а също така са способни да отмъщават. Те имат доста труден характер. Въпреки временните психологически сривове, те са известни с доста високо ниво на самоконтрол.

Те не се страхуват от трудностите, винаги вземат решения бързо и като цяло не обичат да мислят дълго.

Февруарските жени отлично манипулират хората, така че често правят отлична кариера. Те просто обожават децата.

Март

Мартенските жените чувствителни и уязвими. Те обичат да бъдат упорити и това в крайна сметка им вреди много. Те могат да страдат от ниско самочувствие и да се чувстват нещастни. Тези жени поради тяхната скромност наистина трудно постигат успехи.

Природата ги е надарила със специална мекота и чар, поради което изглеждат толкова привлекателни за мъжете.

Април

Април е известен със смели, упорити и решителни жени. Чудесно допълнение към тези качества е тяхната рационалност и прагматизъм. Винаги разбират от какво имат нужда, поради тази причина не бързо, но със сигурност постигат това, което искат.

Тези жени се опитват по най-добрия начин да избегнат нестабилност. Чувствата за тях винаги са на второ място след разума.

Май

Майските жени се отличават с независимост, взискателност, безкомпромисност и решителност. Те прощават много дълго време, което често става причина за раздялата им с партньорите, въпреки че след известно време неизбежно съжаляват.

Това са упорити жени лидери, поради което им е по-лесно да бъдат шеф на работа, отколкото да си намерят съпруг. Техният приоритет е всичко материално.

Юни

Юнските жени са известни с това, че са внимателни. Те често се чувстват уязвими и несигурни, но добрата им същност никога не им позволява да реагират със зло на зло.

Те не понасят скандали на обществени места и се отличават с невероятна интуиция, която им позволява да избягват конфликти. Действията на такива жени се определят от настроението им.

Юли

Това е месецът на сдържаните и срамежливи дами. Те често се притесняват и прекарват много време в самоанализ. Животът им зависи от настроението им.

Такива жени се отличават със скромност и романтизъм, те са в състояние да изпитват дълбоки чувства, които внимателно крият. Най-важните неща в живота за тях са домът и семейството.

Август

През август се раждат момичета, известни със своята гордост и независимост. Въпреки тяхната доброта и благородство, те са измъчвани от жаждата за власт. Те обичат, когато цялото внимание на другите е приковано само към тях.

Тези жени се отличават с невероятна харизма и въпреки очевидния интерес от страна на мъжете, предпочитат семейни отношения. Те се характеризират с качества като честност и благоприличие, така че често стават жертва на измами.

Септември

Дамите, родени през септември, са емоционални и темпераментни. Те се отличават с благоразумие и пресметливост. Те са изключително егоистични и малко скъперници, така че им е трудно да се разделят с пари и да изплащат дълговете си.

Те обичат да бъдат в компания, но постоянно търсят собствената си изгода. Те се характеризират с ревност, спретнати си и умеят да готвят добре.

Октомври

През октомври се раждат спокойни, отговорни и интелигентни жени. Те са умерено практични и в същото време щедри. Те вземат всяко решение с голямо внимание. Имат добра памет.

Тези жени се характеризират с придържане към принципите и неспособността да простят предателството, въпреки че винаги полагат всички усилия, за да спасят семейството, в което заемат водеща позиция.

Ноември

Ноемврийските жени са известни със своята пресметливост и егоизъм. Те са силни личности с мощна интуиция, чиито съпрузи трябва да приемат факта, че мненията им често се игнорират. Те са пестеливи.

Те също така са страстни и притежават огнен темперамент. Любовта им е силна и дълбока.

Декември

През декември се раждат емоционални жени с експлозивен характер. Постоянство и безстрашие, независимост и праволинейност – така могат да бъдат характеризирани тези жени. Те винаги успяват и преодоляват всички препятствия.

Тези дами са много общителни, пълни с романтизъм, идеалисти и считани за добри приятелки. Те са темпераментни и не знаят как да пестят финанси, поради тази причина често имат трудности в семейния живот.

econet

© 2021 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2021 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Глоба от 60 хиляди евро за отказ от ваксинация в испанска Галисия

Смелите жени се раждат през април, скромните– през юли. Характерът и съдбата на жената се определят не само от нейното възпитание и опит. Месецът, когато животът й е започнал, може да разкаже много за една жена. Януари През януари на този свят идват най-издръжливите и упорити жени. Те никога не […]