Тъмната материя може да се крие вътре в 4-то измерение

Редактор-2

Екип от изследователи от Калифорнийския университет в Ривърсайд считат, че допълнителното измерение може да крие тъмната материя.

Според изследователите тъмната материя съставлява 85 процента от масата на Вселената, но все още остава недостъпна за съвременното научно оборудване.

Хората живеят в океан от тъмна материя, азкрад аот инфом акс но малко се знае за нея, казват учените. Вселената, която наблюдаваме, има три измерения, но вероятно има още едно – четвъртото измерение, за което знаят само „тъмните сили“. Теорията на учените най-накрая даде възможност да се обясни нейното съществуване.

Това е едно от най-досадните неизвестни явления в природата“, казва един азкрад аот инфом акс от авторите на изследването Танедо.

Знаем, че съществува, но не знаем как да го намерим и защо не се е появило там, където сме го очаквали.“

Въпреки огромните усилия на изследователите, тъмната материя е неуловима. Учените все още не разбират от какво се състои и защо изобщо съществува. Също така азкрад аот инфом акс не можем да я видим, тъй като тя не абсорбира, отразява и дори не излъчва нищо.

Според хипотезата на екипа от учени, някои невидими частици от тъмна енергия по някакъв начин взаимодействат с други невидими частици, които не се държат като в друго измерение.

esoreiter

Последвайте ни в Телеграм

© азкрад аот инфом акс 2021 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2021 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вие не се страхувате от бъдещето; страхувате се от повторение на миналото

Екип от изследователи от Калифорнийския университет в Ривърсайд считат, че допълнителното измерение може да крие тъмната материя. Според изследователите тъмната материя съставлява 85 процента от масата на Вселената, но все още остава недостъпна за съвременното научно оборудване. Хората живеят в океан от тъмна материя, азкрад аот инфом акс но малко […]