Аз съм твоето Тяло… и се обръщам с тревога към Теб

Редактор-2

1) Изглеждам така както … ТИ мислиш за мен. Моля те …. мисли за мен, че съм красиво …. и ще бъда.

2) Когато мислиш за болести и се опитваш да ги търсиш в мен….трябва да се приспособя към мислите ти….и започвам да се разболявам.

3) Когато отделяш много време на мисли, които предизвикват  у теб негативни емоции….  започвам да се разболявам. Защото скъпоценната ми жизнена сила се изразходва за тези мисли.

4) Когато измисляш мисли, които предизвикват радост …. аз буквално разцъфвам и изглеждам по-младо пред очите ти.

5) Моите резерви и възможности са много високи. Просто вярвай в мен….способно съм да регенерирам…способно съм да регенерирам изгубени органи. Мога да се възстановя дори когато вашите лекари ми поставят нелечима диагноза. Просто ми помогни с твоет желание и вяра в моите възможности.

6) Аз съм така създадено …. че мога лесно да функционирам хиляди години или повече. Защо вече  на 35-40 години или дори по-рано….започваш да мислиш за остаряване? Остаряваш ме с мислите си. Защото във вашето общество има инфекциозна програма, че 100 години са почти лимит?

7) Кога ще ядеш нещо….поне понякога ме питай какво ми трябва? Ако се научиш да ме чуваш…. винаги ще ти отговоря. И ще е от полза и за теб и за мен. Ядеш храна на автопилот или след като прочетеш поредните умни книги?

8) Още веднъж искам да ти напомня за красотата. Моля те, не ме тъпчи с всякакви хапчета … силикони … ботокс … акрили … гелове и т.н. Мога да бъда красиво без всичко това. Просто ми помогни. И с удоволствие ще приема необходимите форми за теб.

9) Много обичам да се разхождам на чист въздух. Да плувам. обичам да тичам. Танцувам. Харесвам масаж. Секс. Дейности, които носят радост. Да седя по цял ден пред компютъра и телевизора… не много.

10) Наистина ти вярвам …. и ако след като изядеш парче торта … си мислиш, че ще надебелееш …. ще реализирам идеята ти …. и ще напълнееш.
11) Обичам те много. И наистина искам… да чуя думи на благодарност и думи на любов от теб. Поне понякога … но ако не го направиш … все още те обичам безусловно. Аз, твоето тяло… твоята Вселена. И също  част от Огромната Вселена. Благодаря ти за това. Благодаря ти, че ме изслуша. Благодаря ти … съществувам, защото ти го искаш. И аз съм… това, което искаш да бъда. Нека си помагаме.
Твоето тяло. (С)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Планетата не се нуждае от голям брой „успешни хора“

1) Изглеждам така както … ТИ мислиш за мен. Моля те …. мисли за мен, че съм красиво …. и ще бъда. 2) Когато мислиш за болести и се опитваш да ги търсиш в мен….трябва да се приспособя към мислите ти….и започвам да се разболявам. 3) Когато отделяш много време […]