Планетата не се нуждае от голям брой „успешни хора“

Редактор-2

Гениални тибетски мъдрости

Тибет и будизмът са много затворени от много години. Знанията им бяха покрити с праха на мистерията.

И едва в съвременното общество започваме да научаваме все повече за техния начин на живот, за техните вярвания и възможности. И невероятно количество мъдрост беше азкрад аот инфом акс предадено на хората благодарение на миротвореца – Далай Лама XIV.

Днес бих искал да споделя с вас някои брилянтни тибетски мъдрости от този човек. Думите от устата му докосват душата, резонират с нея.

Хората са създадени, за да бъдат обичани, а нещата са създадени, за да бъдат използвани. Светът е азкрад аот инфом акс в хаос, защото всичко е обратното.

Прочетохте ли този цитат, анализирахте ли го? Забележете колко ясно е отбелязано наистина. Напоследък материалните неща станаха наша религия. За нас вече не е важен самият Бог, а парите. Не, разбира се, няма нищо лошо в материала, до момента, в който започва да се азкрад аот инфом акс превръща в основна цел на живота, страстта, консуматорството. Наистина, в преследване на неща и пари забравяме за най-важното – за хората, които ни заобикалят.

Ако проблемът може да бъде решен, няма нужда да се тревожите за него; ако проблемът не може да бъде решен, е безполезно да се тревожите.

Обичам азкрад аот инфом акс този цитат, защото обяснява обичайните неща по много достъпен начин. Но повечето от земляните обичат да са в миналото или в бъдещето. И първия път, и втория – нещо, което не сме в състояние да променим. Единственото, което можем да направим, е да променим настоящето. Това е, върху което всички азкрад аот инфом акс трябва да се съсредоточим.

Благоденствието идва от действие, а не от молитва.

И ето още един цитат.

Забележете как напоследък несъзнателно се стремим всичко в живота ни да възникне магически. Пари, връзки, неща, взаимоотношения и така нататък. Много хора се обръщат към молитвите, за азкрад аот инфом акс да получат това, което искат. Но просперитетът не идва при хората, които са свикнали да не правят нищо. Както се казва, водата не тече под лежащ камък. Трябва поне да станеш.

Планетата не се нуждае от голям брой „успешни хора“. Планетата има отчаяна нужда от миротворци, лечители, реставратори, разказвачи и азкрад аот инфом акс любовници от всякакъв вид. Тя има нужда от хора, с които е добре да живее. Планетата има нужда от хора с морал и любов, които да направят света жив и хуманен. И тези качества нямат много общо с „успеха“, както го определят в нашето общество.

Но с този цитат искам азкрад аот инфом акс да завърша този материал. Бихме искали да виждаме все повече и повече такива хора в нашия свят всеки ден. И те всъщност стават все по-големи. Човечеството вече се е впуснало в промяна на съзнанието. И тази промяна вече е много забележима, колосална.

Основното е, че мярката не трябва да бъде азкрад аот инфом акс материален успех, а духовен. Сигурно е, че в един момент ще стигнем до там.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2022 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *